Kunjungan Hormat Lembaga Penasihat Biro Pengaduan Awam (BPA) Ke Atas Ketua Setiausaha Negara

phoca_thumb_l_kunjunghormat2

PUTRAJAYA - 16 OKTOBER 2013 (RABU) – Lembaga Penasihat Biro Pengaduan Awam (BPA) telah mengadakan kunjungan hormat ke atas Ketua Setiausaha Negara pada hari ini bertempat di Bangunan Perdana Putra.

 

 

Delegasi ini telah diketuai oleh YBhg. Tan Sri Abdul Halim Bin Ali selaku Pengerusi Lembaga Penasihat BPA serta YBhg. Dato’ N Sivasubramaniam dan YBhg. Datuk Dr. N Marimuthu selaku Ahli Lembaga Penasihat BPA.

 

 

Selain itu, Ketua Pengarah BPA, YBhg. Dato’ Mahani Tan Abdullah juga turut menyertai kunjungan hormat ini di samping Puan Anis Rizana Mohd. Zainuddin, Timbalan Ketua Pengarah (Aduan) BPA dan Tuan Haji Nik Abd. Rashid Nik Mohamad, Pengarah Bahagian Perancangan, Inovasi dan Penyelarasan BPA.

 

 

 

Kunjungan hormat ini adalah bagi memaklumkan kepada YBhg. Tan Sri KSN berhubung aspirasi dan halatuju baharu BPA di mana peranan BPA sedia ada akan berubah menjadi sebuah agensi pemantau pengurusan aduan yang lebih efektif dan perlu diperkasakan untuk memainkan peranan yang lebih aktif terutamanya dalam meningkatkan kualiti penyampaian perkhidmatan awam.

 

 
 
CONTACT US
 
PUBLIC COMPLAINTS BUREAU
Governance, Integrity and Anti-corruption Centre (giacc)
Prime Minister’s Department
Level 6, Block B1
Federal Government Administrative Centre
62502 Putrajaya, Malaysia
Tel: 603 8000 8000 
Emel: webmaster[at]pcb[dot]gov[dot]my
 
 
  
 
 
LINKS
Institut Integriti Malaysia(IIM) Jabatan Perkhidmatan Awam(JPA) Ketua Setiausaha Negara MAMPU
myHealth bkpp 1 jpm copy SPR
Suruhanjaya Perkhidmatan Awam(SPA) my Government
 
 
 
 
 
 
 
QR code BPA
 
  rss  rss rss

 
 
 
Go to top